Haps.pl - przepisy kulinarne i porady
-
Taniej i smaczniej już się nie da. Podanie jej na obiad gwarantuje kłótnię o dokładkę
-
To ciasto bije na głowę wszystkie torty z cukierni. Delikatne jak chmurka i do tego zawsze się udaje
-
"Bomby cholesterolowe" zapychają żyły i sprawiają, że waga rośnie. Zdziwisz się, co króluje na liście
-
Poznaj trzy topowe miejsca na majówkę. Tu nie zbankrutujesz i zażyjesz błogiego wypoczynku
-
Nietypowe śniadanie w ekspresowym tempie. Spróbuj czegoś nowego, a będziesz mieć moc na cały dzień
-
Bez śmietany i smakiem przebija klasyka. Zrób mizerię w nowy sposób wykorzystując te dwa składniki
-
Burgery na grilla w najlepszym wydaniu. Tu główną rolę odgrywa najlepszej jakości mięso i dodatki
-
Leniwe w tym wydaniu zapadną w pamięci. Zamiast klasycznego sera dodaje włoski specjał
-
Połącz awokado z tymi składnikami. To najlepsze smarowidło na kanapkę lub obłędny dip do warzyw
POPULARNE
NAJNOWSZE
- Pokochali go Holendrzy, teraz podbija serca Polaków. Jak zrobić kapsalon?
- Kotlety po czesku Kuronia to objawienie. Nie zgadniesz, z czego jest panierka
- Mój głos w sprawie zwierząt - rozmowa z Dorotą Sumińską, weterynarką, dziennikarką radiową i autorką książek MATERIAŁ PROMOCYJNY
- Przepis na ciasto na pizzę w kilka minut. Zagnieć, nałóż pyszności i upiecz
- To najlepszy przepis na szparagi. Wiosną zawsze robię je w ten sposób
- Pieczone ziemniaki w dużo fajniejszej wersji. Czyszczą lodówkę do cna
- Zupa meksykańska jest tak pyszna, że wygoni krupniki i pomidorówki do kąta. To mięso jest esencją smaku
- Pancakes w tej wersji to śniadaniowy szał. Słodki dodatek i jedna zmiana sprawią, że będą najlepsze
- Jeśli chcesz zaskoczyć teściową, to zdecydowanie postaw na rosół z kury
- Zamieniłam racuchy na ten smakołyk. To dodaje im delikatności
-
Marynowanie - na czym polega i po co się to robi? Co można marynować? [PORADNIK NA MAJÓWKĘ]
-
Chlebek dla prawdziwych łasuchów. Do ciasta wsyp jeden składnik, a nie opędzisz się od pytań
-
Kwiecień to czas na truskawki w ogrodzie. Zasadź je teraz i ciesz się zbiorami już pod koniec wiosny
-
Twarde i chrupiące są najlepsze. Sprawdź jakich błędów nie popełniać i ciesz się kiszonkami cały rok
-
Żeby zbierać, trzeba siać. Możesz to zrobić w ogródku lub na balkonie. Przygotuj się już teraz
-
Oto przepis na marynatę do karkówki, który przyda się w każdej kuchni. Ważne są proporcje
-
Nagotowałeś za dużo makaronu? To nie problem. Nie marnuj, a zrób z niego pyszną zapiekankę
-
Zielony koktajl to zastrzyk zdrowia, który na dodatek obłędnie smakuje. Zrobisz go z taniego warzywa
-
Ta wiosenna sałatka na grilla nie ma sobie równych. Gyros się chowa, a cezar do pięt jej nie dorasta
-
Najbardziej niedoceniane warzywo w Polsce. W innych krajach jest przysmakiem, u nas - pokarmem dla świń
-
Biegnij na stragan po ten przysmak. Sezon na tę roślinę nie trwa wiecznie, a szkoda - to bomba witaminowa
-
Nikt nie robi pierogów tak jak siostra Anastazja. Tu najważniejszą rolę odgrywa puszysty farsz
-
Ten przepis wygrzebałam z przepiśnika mamy. To smak, który jest idealny na wiosnę
-
Sos holenderski - przepis do tańca i do różańca, a najlepszy do szparagów. To cztery składniki
-
Jak zrobić dobrą kiełbasę z grilla? Strzeż się 3 błędów. To przez nie jest sucha i smakuje jak podeszwa
-
Przez pyzy "zero waste" sama będę wyglądać jak pyza. Niby "z odzysku", ale nie da się im oprzeć
-
Ryba bez ości? Nie dorsz i nie łosoś. Ta bije je na głowę nie tylko ceną
-
Sałatka szopska - przepis najlepszy do grilla. Bez niej karkówka jest tylko smutnym kawałkiem mięsa
-
Nadziewane kapelusze nie tylko świetnie wyglądają, ale i dobrze smakują. A ten zapach... nieziemski
-
Banalnie proste składniki marynaty do kurczaka sprawią, że domownicy poczują się, jak w restauracji
-
Przepis na ciasto drożdżowe, które ucieka z miski. Babcia miała dwie zasady
-
Gdy je zobaczyłam, przetarłam oczy ze zdziwienia. Takich placków w życiu nie widziałam
-
Sos pieczarkowy - przepis i do makaronu i do polędwiczek. Mąż go kocha, bo dodaję ten składnik
-
Młode gospodynie dodają nietypowe składniki do rosołu. Zdziwi szczególnie ta przyprawa - babcie niech siadają
-
Tradycyjny przepis na krupnik. Tego mięsa prawie nikt nie kupuje, ja wiem, że jest najlepsze [PRZEPIS, ZDJĘCIA]
-
Choć zajadali się nimi w PRL-u, to nie trącą myszką. Jajka w tym sosie wracają w wielkim stylu
-
Czy szparagi można mrozić? Jeden błąd i na talerzu zostanie ci zielona breja
-
Z miejsca pokochasz ten przepis na kurczaka. Będzie chciała go od ciebie każda ciotka
-
Przepis na skrzydełka na grilla w miodowej skorupce. Wychodzą lepsze niż z popularnej sieciówki
-
Zrobisz raz, a będzie twoim obiadem przez 3 dni. To prawdziwy hit w moim domu