Komentarze (54)
Magda Gessler radzi, jak ugotować dobrą zupę. Podpowiada, żeby nie kupować włoszczyzny
Zaloguj się
Pokaż wcześniejsze komentarze
  • kapitan_rzbik

    Oceniono 1 raz 1

    bzdury pioszecie. kilogra pieruszki 9zł , por też jakośtak gdzie my macie te 2zł? no chyba że żupa bez pieruszki i pora

  • wejsunek47

    0

    mam odruch wymiotny kiedy widzę tego chamskiego prymitywa... czy GW musi reklamować taką wiochę?

  • olek_k11

    Oceniono 8 razy 0

    Ja polecam mrożoną włoszczyznę, paczka starcza na 2 garnki zupy. Mrożonki nie tracą wartości świeżych warzyw a robione są w sezonie więc z warzyw nie przechowywanych miesiącami. W składzie są : marchewka, pietruszka, seler i por, jak dla mnie w idealnych proporcjach i do tego pocięte na słupki idealne w zupie. Jak chcę tylko bulion to odcedzam warzywa i mam sam bulion warzywny.

  • luni8

    Oceniono 4 razy 0

    Swoją drogą to obiad robię i daliście tekst o niej.
    Od razu apetyt straciłem.

  • bormanek

    Oceniono 6 razy 0

    ale szczujni nalazło, jak z nimi wygrać?argumentów nie słuchają.

  • duda2016

    Oceniono 8 razy 0

    A jakie rady ma Pani Gessler co do niepłacenia czynszów za wynajem lokali w Warszawie?

  • brutalnaprawda

    Oceniono 6 razy 0

    Proszę Was....widok tej starszej ode mnie Pani....jakoś tak mnie "nieprzychylnie nastraja" ...szczególnie w piątek ...może przywołajcie z serwera te jej roznegliżowane zdjecia w basenie ?..."Internet nie zapomina" ...ja pomimo zaawansowanego wieku, również. Jak to leciało ;"chała jej na wieki" (czy może chwala?...w kazdym bądź razie nie róbcie z odwiedzających ten portal "wała" !

  • kacper2004

    Oceniono 2 razy 0

    Gwiazda! Trzymajcie mnie.

  • melamed

    Oceniono 1 raz -1

    Ta baba kojarzy mi sie z koszernym,czyli niejadalnym.

  • carolina_reaper

    Oceniono 5 razy -1

    Wloszczyzna w polaczeniu z ta kuchara kojarzy mi sie z jej kudlami

  • deuz

    Oceniono 3 razy -1

    Jak na nia patrze i na te jej tluste loki to mi jesc sie odechciewa

  • sanczozlamanczo

    Oceniono 6 razy -2

    zamiast włoszczyzny proponuje funt sztucznych kłaków, te ze swojej głowy

  • swiroslaw_zbawiciel

    Oceniono 8 razy -2

    O kiedy Magda Ikonowicz, siostra TEGO Ikonowicza, zna się na gotowaniu?

  • fagusp

    Oceniono 4 razy -2

    Phi, zupę to każdy potrafi ugotować. Umiejętność jak nie zapłacić rachunku za hotel - to już wyższa szkoła jazdy. Może pani Magda uchyliłaby nam rąbka tajemnicy?

  • wlodzimierz.il

    Oceniono 3 razy -3

    >I mamy już najlepszą bazę do zupy, oczywiście bezmięsnej - mówi Gessler.

    Lewacy szykują się do zakazu jedzenia mięsa.

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX