Dania rybne
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- do godziny
Dorsz na purée z sosem beurre blanc
Dorsz na purée z sosem beurre blanc
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do 30 minut
Tatar z dorsza z sumakiem
Tatar z dorsza z sumakiem
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Ceviche z łososia
Ceviche z łososia
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Gravad lax z sosem musztardowo-miodowym
Gravad lax z sosem musztardowo-miodowym
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Karp z macą
Karp z macą
-
PRZEPIS
- 0,0
- trudny
- powyżej godziny
Gravad Lax
Gravad Lax
-
PRZEPIS
- 4,0
- średni
- powyżej godziny
Gravadlax z sosem pomarańczowo-musztardowym
Gravadlax z sosem pomarańczowo-musztardowym
- Babka cytrynowa siostry Anastazji to niebo w gębie. Zniknie w dzień
- Jak zredukować wodę w sosie? Wypróbuj ten prosty sposób
- Poznaj ten zawód! Lektor - Stara dobra szkoła pracy głosem. Rozmowa z Mirosławem Uttą lMATERIAŁ PROMOCYJNY
- Soczysty schab na Wielkanoc zrobisz łatwo. Smaku nie da się zapomnieć
- Sałatka lepsza od gyrosa. Można się kłócić, ale deklasuje wszystkie inne
- Rozpoznasz owoce na zdjęciach? O punkty powalczą wyłącznie smakosze
- Ciasta jak za dawnych lat. Jeśli pamiętasz PRL, na pewno je rozpoznasz!
- Gwarancją dobrego żurku jest to. Goście spadną z krzesła na jego widok
- Wielkanocne słodycze bez długiego pieczenia. Wystarczą trzy składniki
- Domowy majonez w kilka minut. Goście będą go wyjadać łyżkami
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Ryba w sosie cytrynowym
Ryba w sosie cytrynowym