Zobacz wideo

Przepisy wideo

  • Galette z truskawkami, czyli najłatwiejsza tarta na świecie. Jest cudownie chrupiąca
  • Serniki idealne na lato - dwie propozycje. Już na samą myśl robi się przyjemniej
  • Vichyssoise - zupa na zimno z ziemniaków i pora

    Vichyssoise - zupa na zimno z ziemniaków i pora

    Osoby, które nie znają francuskiego, mogą napotkać pewien problem z wymówieniem nazwy tej zupy. Jednak gwarantujemy, że problemu nie będzie z jej zjedzeniem. W dodatku robi się ją tak łatwo, że szkoda nie spróbować.

    Haps
  • Gazpacho arbuzowo-pomidorowe z fetą i migdałami

    Gazpacho arbuzowo-pomidorowe z fetą i migdałami

    W Hiszpanii mówią na niego gazpacho, w Polsce to po prostu chłodnik. Nieważne, jak nazywasz tę zupę, chyba nie ma lepszego sezonu na jego przygotowanie niż lato. Ale żeby dodać trochę hiszpańskiego temperamentu, my dodaliśmy arbuza. Ty też dodaj. Obowiązkowo!

    Haps
  • Młoda kapusta po azjatycku. Polski symbol wiosny w niecodziennym wydaniu
  • Clafoutis z rabarbarem, czyli król jest tylko jeden. Prosty przepis na letni deser
  • Chłodnik z botwinki z orzechami laskowymi. Przepis na wiosenny hit

    Chłodnik z botwinki z orzechami laskowymi. Przepis na wiosenny hit

    Czy może być coś bardziej wiosennego i sezonowego niż chłodnik z botwinki? Wydaje nam się, że nie. Dlatego łapcie przepis i czym prędzej go testujcie - póki trwa sezon na botwinę. Gwarantujemy wam, że ten chłodnik będzie obiadowym hitem.

    Haps
  • Placki ziemniaczane chrupiące i złociste. Zrobisz je z pięciu składników

    Placki ziemniaczane chrupiące i złociste. Zrobisz je z pięciu składników

    Placki ziemniaczane można jeść na wiele różnych sposobów. Wciąż nie udało się dojść do porozumenia, czy lepsze są te z cukrem czy może jednak wytrawne, ze śmietaną. Jednak to, co naprawdę ważne, to ich złotobrązowy kolor i chrupkość. Z naszego przepisu wyjdą idealne.

    Haps
  • Sernik baskijski robi furorę wśród fanów deserów. Tak kremowego jeszcze nie jedliście
  • Sałatka ze szparagami

    Sałatka ze szparagami

    Szparagi to warzywa, na które z utęsknieniem czekamy przez cały rok. Gdy już się pojawią, moglibyśmy je jeść bez przerwy. Jeśli wy macie podobnie i szukacie ciekawych przepisów na to, jak je wykorzystać, sprawdźcie naszą sałatkę ze szparagami. Sprawdzi się fantastycznie zarówno na lekki obiad, jak i jako dodatek do głównego dania.

    Haps
Copyright © Agora SA