Haps.pl - przepisy kulinarne i porady
-
Żaden wypiek teściowej nie równa się z tym ciastem. W kilka minut zniknie cała blacha
-
Ile szklanka ma gramów? Tyle waży mąka i cukier. Poznaj przelicznik, zanim z ciasta wyjdzie zakalec
-
Babka gotowana lepsza niż drożdżowa i piaskowa. Najłatwiejsze ciasto na Wielkanoc
-
Ten deser z jabłek zrobiłoby nawet dziecko. Jest prosty, ekspresowy i bez ucierania
-
Jak zrobić najlepszy żurek? Zapamiętaj te trzy zasady, a pobijesz nawet Gessler
-
Szybkie ciasto bez pieczenia na Wielkanoc. Przypomina tiramisu, ale ma dodatkowy składnik
-
Na wielkanocne śniadanie jest jak znalazł. To dodaje jajkom wyglądu i charakteru
-
Jajka faszerowane na Wielkanoc robię inaczej. Nie stawiam na pieczarki, a na pyszną rzecz z puszki
-
Żurek będzie smaczniejszy, gdy podasz go z tym. Zrobi efekt wow i cała rodzina będzie o nim mówić
POPULARNE
NAJNOWSZE
- Sezon na sadzenie cebuli trwa! Poznaj proste triki i ciesz się plonami
- Babka cytrynowa siostry Anastazji. Goście nie zostawiają nawet okruszka
- Chcesz podkręcić atmosferę w swojej sypialni? Wypróbuj ten sposóbMATERIAŁ PROMOCYJNY
- Chwila nieuwagi i po zupie. Kiedy dodawać liście laurowe do rosołu?
- Jak zredukować wodę w sosie? Wypróbuj ten prosty sposób
- Ciasto z galaretką na Wielkanoc. Ten deser to hit! Przygotuj go na święta wielkanocne i zaskocz rodzinę
- Rodzina rzuci się na to ciasto i nie zostanie okruszek. Będziesz w szoku
- Znamy najlepszy majonez. Fajni jednej marki mogą być rozczarowani
- Zwyciężczyni "MasterChefa" pokazała, jak zrobić wyjątkowy majonez. Zdradziła swój sekret
- Babka wielkanocna najlepiej smakuje w towarzystwie bliskich. Jak ją zrobić, aby była puszysta i wilgotna?
-
Jajka na Niedzielę Wielkanocną w nowym wydaniu. Nikt nie spodziewa się tak ich podanych
-
Włożysz liść laurowy do rosołu w złym momencie i po zupie. Cały gar wyląduje w koszu
-
Pyszna sałatka idealna na Wielkanoc i każdą imprezę. Ważny jest kurczak i konkretny makaron
-
Schab wielkanocny na ostatnią chwilę. Kruchy i soczysty dzięki tej metodzie
-
Sernik znowu opadł? Pewnie doszło do klasycznej wpadki. Zmień jedno, a problem zniknie
-
Zrobiłam perfekcyjną ćwikłę na Wielkanoc. Ostra tak, że łaskocze w mózg
-
Cebulę od lat sadzę z zasadą 3:15 i zbieram same największe główki. Patent prosty jak drut
-
Biała kiełbasa nie tylko do żurku. Zapiecz ją w tym sosie, a każdy będzie prosić o przepis
-
Po parzeniu białej kiełbasy wody nie wylewam do zlewu. Te 3 triki powinna znać każda pani domu
-
Najlepsze słodycze na Wielkanoc 2024. Kruchy mazurek, puszysta babka i sernik słodki, aż palce lizać! [TRZY PRZEPISY]
-
O tym cieście będzie bardzo głośno przy świątecznym stole. Nie zostanie po nim nawet okruszek
-
Ten składnik powinien znaleźć się w każdej kuchni. Załagodzi zgagę, spulchni ciasto, pomoże w porządkach
-
Postaw ją na stole, a zostanie okrzyknięta jako lepsza od gyrosa. Te składniki są kluczowe
-
Te jajka najszybciej znikną ze świątecznego stołu. Ich wygląd przyciąga wzrok, a to zasługa soku
-
Kup zamiast kurczaka. Kosztuje tylko 4 zł. Ma dużo białka i można go jeść codziennie
-
Ten przepis na sos ma 32 lata. To tajna receptura Włochów. 3 składniki, a wciąż uważany za najlepszy
-
Z ziemniaków zrobisz nie tylko obiad, lecz także deser. Gdy go podasz, nikt nie uwierzy, że jest z warzywa
-
Mój dziadek pił go do śmierci. Dziś nikt nie pamięta tego napoju
-
Tak podanym pierogom nikt się nie oprze. Cały sekret tkwi w kremowym nabiale i owocowym dodatku
-
Od lat nie podaję barszczu białego na Wielkanoc. Robię tę zupę, a rodzina szaleje na jej punkcie
-
Złocisty kurczak z chrupiącą panierką. Obtaczam mięso w dwóch składnikach i to czyni go najlepszym
-
Soczysty schab na Wielkanoc zrobisz z łatwością. Ważna jest marynata, a maku nie da się zapomnieć
-
Gołąbki w tym wydaniu to kosmos. Zawijam soczysty farsz w nietypowe warzywo i wszystko zapiekam
-
Na święta podaj jajka z tymi sosami. Poznasz je i raz na zawsze odrzucisz majonez
-
Możesz nie zrobić sernika, ale to ciasto musi pojawić się w święta na stole. Kruche i obłędnie słodkie
-
Siostra Anastazja podaje wielkanocny żurek z tym dodatkiem. Teściowa będzie zachwalać go aż do Wigilii
-
Szybka przekąska wielkanocna, która zniknie w kilka sekund. Rodzina będzie walczyć o każdą porcję
-
Bosacka radzi, jak zrobić miękkie naleśniki. Mówi o dodatkach, których prawdopodobnie źle używasz
-
Ten składnik dodajesz do jajek, ale możesz też do ciasta. Dzięki niemu babka jest wilgotna
-
Zajadasz się owocami o tej porze dnia? Narażasz się na niemałe kłopoty ze zdrowiem. Rozważ alternatywę