Haps.pl - przepisy kulinarne i porady
-
Sos pieczarkowy - przepis i do makaronu i do polędwiczek. Mąż go kocha, bo dodaję ten składnik
-
Młode gospodynie dodają nietypowe składniki do rosołu. Zdziwi szczególnie ta przyprawa - babcie niech siadają
-
Tradycyjny przepis na krupnik. Tego mięsa prawie nikt nie kupuje, ja wiem, że jest najlepsze [PRZEPIS, ZDJĘCIA]
-
Czy szparagi można mrozić? Jeden błąd i na talerzu zostanie ci zielona breja
-
Z miejsca pokochasz ten przepis na kurczaka. Będzie chciała go od ciebie każda ciotka
-
Zrobisz raz, a będzie twoim obiadem przez 3 dni. To prawdziwy hit w moim domu
-
Nie do sklepu a na łąkę. Nazrywam tego dobrodziejstwa, a później ukiszę. I będzie zupa, a nie klops
-
Tak prostej napoleonki jeszcze nie robiłam. Aż do teraz. I już nigdy nie będę urabiać się po łokcie
-
Jego smak przypomni ci dzieciństwo. Dodaj te dwa dodatki, a będziesz robić go codziennie
POPULARNE
NAJNOWSZE
- Ciasto z rabarbarem z tego przepisu to mistrzostwo. Musisz spróbować
- Ten przepis to prawdziwa mięsna uczta. Rodzina za nią szaleje
- Kotlety po czesku Kuronia to objawienie. Nie zgadniesz, z czego jest panierka
- Najlepszy przepis na kapuśniak. Inne schowaj na dnie szuflady
- To najlepsze flaki. Jakie było zdziwienie, gdy okazało się, że są bez mięsa
- Zupa pieczarkowa - przepis na tani obiad. Oszalałam na punkcie tego składnika, musisz to dodać
- To całkowicie zmienia smak tych kotletów. Jest chrupiący i niespotykany
- Ciasto kruche robię "na Gesslera". Łatwiej się wałkuje
- Trudny quiz kulinarny na literę K. Zdobycie w nim kompletu graniczy z cudem!
- Tego dżemu prawie nikt nie zna, a jest lepszy niż truskawkowy. Idealny do gofrów
-
Ciocia Wiesia robi najlepszego pstrąga. Marynata wymiata jak liście na wietrze
-
Kiedy nie chce mi się stać przy garach, robię tę zupę. Jest kremowa i przepyszna
-
Ciasto mleczne gotowe w 10 minut? Uczestniczka "MasterChefa" zdradza sekret puszystej konsystencji
-
Gdy rodzina błaga o obiad, podaj im to proste danie. Nie narobisz się, a uzyskasz efekt wow
-
Wiosną zawsze robię tę surówkę. Nie ma nic lepszego do kotletów, mizeria idzie w odstawkę
-
Gołąbki siostry Anastazji nie mają grama mięsa. Ale mięsożercy i tak zajadają się nimi w najlepsze
-
Taki kurczak rozpływa się w ustach. Jest tak dobry, że będziesz wyjadać prosto z patelni
-
Zupa pieczarkowa w całkowicie nowym wydaniu. Takiej wersji nie podaje żaden członek rodziny
-
W PRL-u były hitem, dziś to zapomniane danie. Przez żołądki do serca? Z tym gulaszem jak najbardziej
-
Jaką wątróbkę kupić? To niby oczywisty wybór, a jednak nie. Ta będzie lepsza i nie tak okropnie tłusta
-
Żaden sos pomidorowy, gołąbki podaj z tym. Najpierw będziesz sceptyczny, a później to pokochasz
-
Ten napój można porównać do ambrozji bogów. Pij codziennie, to jelita i stawy ci podziękują
-
Jakie ciasto na pierogi jest najlepsze? Przetestowałam przepis z jajkiem i bez. "Ciotka się obraziła"
-
Marynata do schabu pieczonego - prosty trik na kruche, soczyste mięso. Nie odmówisz sobie kolejnego kęsa
-
Makłowicz o kulinarnych grzechach Polaków. Dostało się nie tylko fanom hawajskiej. "Brak wyobraźni"
-
Zamiast jabłek biorę puszkę i dodaję jeden składnik. Racuchy wychodzą arcydobre
-
Niektórzy uważają, że nie ma smaczniejszych ciasteczek. Najwięcej smaku nadają im dodatki
-
Soczysty obiad z patelni, który zrobisz za grosze. Nakarmisz rodzinę i jeszcze zostanie na później
-
Zrób je na śniadanie, a nie tylko domownicy poczują ich zapach. Sąsiedzi będą pytać o przepis
-
Zamiast wyrywać jak chwasty, zrób miód z mniszka lekarskiego. Przepis zdradziła mi sąsiadka
-
Prawie nikt już nie je pierogów ze śmietaną lub smażoną cebulką. Teraz króluje ten dodatek
-
Gdy poznałam ten przepis na naleśniki, inne wyrzuciłam do kosza. Są puszyste i miękkie
-
Już nigdy nie zjesz suchego lub gumowatego mięsa. Zrób ten przepis, a wyjdzie idealnie
-
To ciasto jogurtowe to bułka z masłem. Zrobisz, nawet jeśli masz dwie lewe ręce
-
Weź tę przyprawę i wymieszaj z wodą. Mrówki w popłochu uciekną z twojego domu
-
Wyrzuciłam z przepisu makaron i od dziś dodaję to. Pomidorowa jest o niebo lepsza
-
Jakie owoce nie nadają się pod galaretkę? Gracz w "Milionerach" nie wiedział. Musiał użyć koła
-
Masz w lodówce szynkę? Zamiast do kanapek, wykorzystaj ją do tego. Zapamiętasz ten smak na długo
-
To idealna zupa na wiosnę. Dodaj do niej ten składnik, a jej smak całkowicie cię zaskoczy
-
Przepis na szparagi zielone. Rodzina najpierw zje, a potem postawi ci pomnik