Lato to czas spotkań pod znakiem grilla, do mięsa zawsze warto podać warzywa. Surówka z młodej kapusty to idealny pomysł na zgrany duet. Poniżej prezentujemy trzy różne sposoby przygotowania. Sprawdź, który przepis warto wypróbować tego lata.
Skład to kilka produktów, które z powodzeniem można znaleźć w każdej lodówce. Marzy Ci się surówka z młodej kapusty z majonezem? Sprawdź ten prosty przepis, który będzie idealny na przykład do porcji belgijskich frytek.
Surówka z młodej kapusty z majonezem - lista składników:
Surówka z młodej kapusty z majonezem - przygotowanie:
Ten lekko ostry smak to idealny patent na imprezę, surówka z młodej kapusty z koperkiem dobrze komponuje się z każdym daniem z grilla. Szczegóły poniżej:
Surówka z młodej białej kapusty - lista składników:
Składniki do sosu:
Surówka z młodej białej kapusty - przygotowanie:
Przygotowanie sosu:
Surówka z białej kapusty po chińsku będzie idealnym dodatkiem do domowego hot-doga lub kebaba. Szczegóły poniżej.
Surówka z białej kapusty po chińsku - lista składników:
Surówka z białej kapusty po chińsku - przygotowanie:
Surówka z młodej białej kapusty najlepiej smakuje na zimno, dlatego przed podaniem warto wstawić ją do lodówki.
Zobacz też: Buraczki z kminkiem i skwarkami. Jak zrobić doskonały dodatek do obiadu? Podpowiadamy