Więcej przepisów znajdziesz na naszej stronie głównej Gazeta.pl
Od biszkoptu zaczyna się droga kulinarna wielu młodych gospodyń i chociaż wykonanie biszkoptu wydaje się łatwe, niejednej pani domu wizja zrobienia idealnego biszkoptu spędza sen z powiek. Od czego zacząć przygotowanie idealnego biszkoptu z 6 jaj? Po pierwsze od pozytywnego nastawienia, od tego zaczyna się każdy kulinarny sukces. Po drugie, wszystkie składniki muszą mieć temperaturę pokojową - wyjmij wcześniej jajka z lodówki. I po trzecie - odrobina octu. Ten dodatek zagwarantuje idealny wypiek, który będzie delikatny i nie opadnie.
Składniki:
Biszkopt z 6 jaj - sposób wykonania
Taki biszkopt to gwarancja wyśmienitych tortów lub innych przekładanych ciast. Jeśli dotychczas miałeś problem z biszkoptem, koniecznie zapamiętaj ten przepis. Smacznego i powodzenia!
Haps.pl jest dla Was i dla Was piszemy o kulinariach. Nie oznacza to jednak, że nie pamiętamy i nie myślimy o Ukrainie. Wszystkie najważniejsze informacje znajdziecie w tych miejscach: wiadomości.gazeta.pl, kobieta.gazeta.pl/ukraina.