Więcej przepisów na wielkanocne przysmaki znajdziesz na naszej stronie głównej Gazeta.pl
Chrupiący boczek to hit wielkanocnego stołu i bije na głowę wszystkie inne pieczone mięsa. Wszystko przez chrupiącą skórkę i delikatne mięsko, które wręcz rozpływa się w ustach. Czas na prawdziwą rozpustę, tak pysznego mięsa nie jadłeś z całą pewnością. Cały sekret tkwi w sposobie pieczenia - poniżej wyjaśnimy ci, jak zrobić najlepsze mięso na Wielkanoc.
Mięso na Wielkanoc - chrupiący boczek
Potrzebne składniki:
Sposób wykonania:
Taki boczek to prawdziwe niebo w gębie i przyzna to każdy, kto choć raz go spróbował. Koniecznie wypróbuj ten przepis na mięso na Wielkanoc, to przecież czas, kiedy należy się rozpieszczać. Smacznego!
Haps.pl jest dla Was i dla Was piszemy o kulinariach. Nie oznacza to jednak, że nie pamiętamy i nie myślimy o Ukrainie. Wszystkie najważniejsze informacje znajdziecie w tych miejscach: wiadomości.gazeta.pl, kobieta.gazeta.pl/ukraina.
Dziękujemy za przeczytanie artykułu!