Więcej przepisów znajdziesz na naszej stronie głównej Gazeta.pl
Sałatka z pora może być dodatkiem do dań obiadowych. Do mięsa, ziemniaków, kaszy czy ryb. Jej wyrazisty smak powali na kolana niejednego niejadka. Sprawdzi się również na wielkanocnym stole, w połączeniu z białą kiełbasą czy jajkami. Jeśli szukasz inspiracji na kolacje to będzie idealna. Lekka, sycąca i aromatyczna. Nasz przepis jest łatwy i wystarczy pięć kilka składników aby ją wyczarować. Do dzieła!
Sałatka z pora składniki:
Wykonanie:
Sałatka z pora to świetny pomysł na lunch do pracy, zapakuj resztki do pudełka i zajadaj. To idealny dodatek na rodzinny obiad. W połączeniu z rybą będzie smakowała wybitnie. Niedługo Wielkanoc, a więc możesz śmiało się zainspirować i podać coś nowego swojej rodzinie. Spróbuj raz a zobaczysz, że na stałe zagości w twoim codziennym menu. Smacznego!
Haps.pl jest dla Was i dla Was piszemy o kulinariach. Nie oznacza to jednak, że nie pamiętamy i nie myślimy o Ukrainie. Wszystkie najważniejsze informacje znajdziecie w tych miejscach: wiadomości.gazeta.pl, kobieta.gazeta.pl/ukraina.