Więcej przepisów na obiadowe klasyki znajdziesz na naszej stronie głównej Gazeta.pl
Kotlety ziemniaczane to świetna alternatywa dla mięsa. Możesz śmiało zrobić kilka sztuk więcej i podgrzać na drugi dzień. Posmakują nawet największym mięsożercom. Są sycące, zaserwuj w towarzystwie domowego sosu lub surówki. Do środka możesz dodać pieczarki, szpinak, ser, dodatki, które posmakują twoim najbliższym. Jeśli zastanawiasz się co podać dziś na obiad to dylemat rozwiązany. Do dzieła!
Składniki na złociste kotleciki ziemniaczane:
Przygotowanie:
Z czym najlepiej smakują kotlety ziemniaczane?
Naszym zdaniem idealnym dodatkiem do domowych kotlecików będzie sos. Możesz podać z pieczarkowym, cebulowym lub czosnkowym. Surówka lub warzywa będą również idealnym dopełnieniem tego smacznego dania. Tak naprawdę będą smakowały z każdym dodatkiem, który wybierzesz. Śmiało możesz zrobić nieco więcej i zajadać na zimno w pracy lub szkole. Smacznego!
Haps.pl jest dla Was i dla Was piszemy o kulinariach. Nie oznacza to jednak, że nie pamiętamy i nie myślimy o Ukrainie. Wszystkie najważniejsze informacje znajdziecie w tych miejscach: wiadomości.gazeta.pl, kobieta.gazeta.pl/ukraina.