Więcej ciekawych przepisów znajdziecie na naszej stronie głównej Gazeta.pl.
Kalendarzowa wiosna już się zaczęła, a wraz z nią zaczęły się pojawiać młode warzywa. Jednym z nich jest kapusta. Co z niej zrobić? Proponujemy koperkową młodą kapustę - przepis według Ewy Wachowicz. To proste i szybkie danie idealnie nadaje się do obiadu z ziemniakami. Sama receptura pochodzi z odcinka nr 194 programu "Ewa Gotuje". Znajduje się też na oficjalnej stronie Ewy Wachowicz.
Aby przygotować zasmażaną kapustę, potrzebujesz poniższych produktów:
Przygotowanie tego pysznego, wiosennego dania wygląda następująco:
Haps.pl jest dla Was i dla Was piszemy o kulinariach. Nie oznacza to jednak, że nie pamiętamy i nie myślimy o Ukrainie. Wszystkie najważniejsze informacje znajdziecie w tych miejscach: wiadomości.gazeta.pl, kobieta.gazeta.pl/ukraina.