Interesujesz się kulinariami? Więcej informacji znajdziesz na stronie Gazeta.pl.
Tego składnika nie może zabraknąć w kuchni. Wszakże ciągu najbliższych dni będziemy przygotowywać potrawy wielkanocne, w których będziemy go nieustannie używać. Magda Gessler podzieliła się przepisem na domowy majonez. Restauratorka zachwala hiszpańską recepturę, twierdząc, że jest ona "najszybsza na świecie", zaś sam majonez określa jako najlżejszy. Spróbujcie zrobić go sami! Może zastąpicie nim ten, który zazwyczaj kupujecie w sklepie?
Przygotuj:
Sos ten jest niezbędny w naszej kuchni. Szczególnie widać, to gdy przygotowujemy sałatki lub jajka faszerowane. Jak go zrobić? Wystarczy postępować według instrukcji:
Sos idealnie sprawdzi się jako dodatek do różnych dań. Wzbogaci ich smak i nada im wyrazu. Czy macie ochotę na przetestowanie tego przepisu?
Haps.pl jest dla Was i dla Was piszemy o kulinariach. Nie oznacza to jednak, że nie pamiętamy i nie myślimy o Ukrainie. Wszystkie najważniejsze informacje znajdziecie w tych miejscach: wiadomości.gazeta.pl, kobieta.gazeta.pl/ukraina.