Więcej przepisów na dania z dzieciństwa znajdziesz na naszej stronie głównej Gazeta.pl
Racuchy tradycyjnie robi się na drożdżach, ale jeśli nie masz czasu czekać, aż ciasto wyrośnie lub tak bardzo kochasz racuchy, że na samą myśl cieknie ci ślinka, mamy dla ciebie przepis na racuchy na jogurcie. Są delikatne, puszyste i zrobisz je w 10 minut. Dodaj jabłka lub banany i ciesz się smakiem dzieciństwa.
Składniki:
Takie racuchy są prawdziwym przysmakiem. Jeśli szukasz inspiracji na dzisiejsze śniadanie, racuchy na jogurcie polecają się serdecznie. Smacznego!
Haps.pl jest dla Was i dla Was piszemy o kulinariach. Nie oznacza to jednak, że nie pamiętamy i nie myślimy o Ukrainie. Wszystkie najważniejsze informacje znajdziecie w tych miejscach: wiadomości.gazeta.pl,kobieta.gazeta.pl/ukraina.