Więcej przepisów na domowe obiady znajdziesz na stronie głównej Gazeta.pl
To jedno z najpopularniejszych dań w Polsce. Sama chętnie sięgam po gołąbki, gdy nie mam pomysłu, co zrobić na obiad. Wbrew pozorom nie są tak pracochłonne jak wydaje się większości z nas. Wystarczy zamienić zwykłą kapustę na włoską, dużo krócej się odparza. Farsz można przygotować dzień wcześniej, wstawić do lodówki i dopiero na drugi dzień nadziać nimi kapustę. To świetny pomysł na obiad, gwarantujemy, że twoi bliscy będą zadowoleni i z chęcią sięgną po dokładkę. Do dzieła!
Składniki:
Przygotowanie:
Domowe gołąbki świetnie smakują z sosem pomidorowym. Osobiście najbardziej lubię takie prosto z patelni, podsmażone na maśle. To jedno z tych dań, które można jeść na okrągło i nigdy się nie nudzą. Smacznego!
Haps.pl jest dla Was i dla Was piszemy o kulinariach. Nie oznacza to jednak, że nie pamiętamy i nie myślimy o Ukrainie. Wszystkie najważniejsze informacje znajdziecie w tych miejscach: wiadomości.gazeta.pl, kobieta.gazeta.pl/ukraina.