Więcej smacznych przepisów znajdziesz na stronie głównej Gazeta.pl
Kojarzą mi się ze smakiem dzieciństwa. Śniadaniami u babci i podwieczorkiem w przedszkolu. Mowa o racuchach. Plackach, które każdy z nas doskonale zna. Ich smak i zapach do dziś mam w pamięci. Dlatego postanowiliśmy odtworzyć to słodkie wspomnienie smaków dzieciństwa. Jeśli masz ochotę na szybką przekąskę w ciągu dnia to idealnie się składa. Do dzieła!
Składniki:
Przygotowanie:
Domowe racuchy najlepiej smakują z cukrem pudrem lub musem owocowym. To wspomnienie z dzieciństwa skradnie serce zarówno tym małym jak i dużym. Idealna przekąska w ciągu dnia lub późne śniadanie dla całej rodziny. Smacznego!
Haps.pl jest dla Was i dla Was piszemy o kulinariach. Nie oznacza to jednak, że nie pamiętamy i nie myślimy o Ukrainie. Wszystkie najważniejsze informacje znajdziecie w tych miejscach: wiadomości.gazeta.pl, kobieta.gazeta.pl/ukraina.