Więcej przepisów na domowe obiady znajdziesz na stronie głównej Gazeta.pl
Wiosna to czas eksperymentów w kuchni. Warto wprowadzić do swojej rutyny więcej warzyw i owoców. Teraz to najlepszy czas na zmianę swojego jadłospisu. Na bazarkach pojawia się coraz więcej świeżych warzyw. Dziś zaserwuj swoim bliskim coś pysznego, gwarantujemy, że nasz przepis posmakuje nawet najbardziej wybrednym. Do dzieła!
Składniki:
Przygotowanie:
Domowa szczawiowa to idealna zupa dla każdego. Mięso z zupy śmiało możesz wykorzystać do warzywnej potrawki lub zapiec w cieście francuskim. To świetna opcja na pożywny obiad dla całej rodziny. Zrób nieco więcej i ciesz się pysznym obiadem przez dwa dni. Smacznego!
Haps.pl jest dla Was i dla Was piszemy o kulinariach. Nie oznacza to jednak, że nie pamiętamy i nie myślimy o Ukrainie. Wszystkie najważniejsze informacje znajdziecie w tych miejscach: wiadomości.gazeta.pl,kobieta.gazeta.pl/ukraina.