Więcej przepisów na sprawdzone dania znajdziesz na stronie głównej Gazeta.pl
Ryż ugotowany w bulionie jest bardziej soczysty i zyskuje mięsno warzywny aromat. W połączeniu z mięsem mielonym, cebulką oraz przyprawami staje się wyrazistszy. Do gołąbków dodaje wszystkie przyprawy, które mam w swojej kuchni. Dzięki temu ich smak jest intensywniejszy. I jeśli zastanawiasz się nad wyborem kapusty to postaw na włoską, dużo krócej się odparza, a gołąbki są smaczniejsze.
Składniki:
Przygotowanie:
Domowe gołąbki smakują najlepiej podsmażone na masełku. To jedno z moich ulubionych dań, które za każdym razem zachwyca moich gości. Wbrew pozorom wcale nie musisz stać pół dnia, aby je przygotować. Wystarczy troszkę cierpliwości i obiad gotowy. Smacznego!
Haps.pl jest dla Was i dla Was piszemy o kulinariach. Nie oznacza to jednak, że nie pamiętamy i nie myślimy o Ukrainie. Wszystkie najważniejsze informacje znajdziecie w tych miejscach: wiadomości.gazeta.pl,kobieta.gazeta.pl/ukraina.