Więcej przepisów na letnie przetwory znajdziesz na stronie głównej Gazeta.pl
Dodatek do grilla, młodych ziemniaczków czy do kanapki z sałatą i rzodkiewką. Kojarzą mi się z latem u rodziców i babci. Chrupiące, delikatne same wchodzą do buzi. Takie właśnie jest lato i ogórki małosolne. Nic tak dobrze nie smakuje o tej porze roku jak one. Dziś mamy dla ciebie przepis na małosolne z torebki. Banalnie proste. Do dzieła!
Składniki:
Przygotowanie:
Ogórki małosolne to kwintesencja późnej wiosny i lata. Bez nich nie ma letnich obiadów, chrupiących przekąsek i smacznych kanapek. Jeśli jeszcze nigdy nie robiłeś ogórków to czas to zmienić. Sam widzisz, że przepis jest banalny. Podstawowe składniki i chwila roboty. Smacznego!
Haps.pl jest dla Was i dla Was piszemy o kulinariach. Nie oznacza to jednak, że nie pamiętamy i nie myślimy o Ukrainie. Wszystkie najważniejsze informacje znajdziecie w tych miejscach: wiadomości.gazeta.pl, kobieta.gazeta.pl/ukraina.