Gulasz to na pewno bardzo sycące danie, które zadowoli nie jedno podniebienie. Przygotowywane w wersji z mięsem jak i z samymi warzywami. Przepis jest banalnie prosty, a danie przygotujesz w jednym garnku, co na pewno bardzo ułatwia późniejsze sprzątanie.
Anna Lewandowska to znana sportsmenka, trenerka personalna, dietetyczka oraz osobowość medialna. Prywatnie mama dwóch córek i żona piłkarza Roberta Lewandowskiego. Jej plany treningowe i żywieniowe stały się bardzo popularne i coraz więcej osób decyduje się na wspólne działanie z trenerką.
Trenerka podzieliła się na swojej stronie z czytelnikami przepisem na gulasz. Jest on tradycyjny z nutką cytryny, która nadaje mu wyjątkowy smak. Kluczem do dobrego smaku są świeże warzywa i odpowiedni dobór mięsa. Jak wygląda jego przygotowanie? Właśnie sprawdzamy.
Składniki
Sposób przygotowania