Kasia Sokołowska to polska osobowość telewizyjna, reżyserka pokazów mody oraz jurorka w programie "Top Model". Na instagramowym profilu zgromadziła prawie 385 tys. obserwujących, z którymi dzieli się kulisami macierzyństwa, pracą, a także ulubionymi posiłkami. Jak można zauważyć, celebrytka szczególnie upodobała sobie słodkości, a przede wszystkim pieczony budyń.
Od rana do wieczora. Ulubiony pieczony budyń
- napisała Kasia Sokołowska, dzieląc się zdjęciem na Instagramie.
Jak przyznała w komentarzach, deser nie był domowej roboty. Został przyrządzony przez jeden z luksusowych hoteli w Karkonoszach. Jak przygotować pieczony budyń samodzielnie? Podpowiadamy.
Pieczony budyń nie tylko pysznie smakuje! Szczególnie przypadnie on do gustu osobom nietolerującym glutenu. Tradycyjny, gotowany przepis zawiera w sobie mąkę. Ten przygotowywany w piecu nie wymaga jednak tego składnika, w związku z czym staje się bezglutenowy. Jest niezwykle aksamitny i smaczny. Zobaczcie, jak go zrobić.
Składniki:
Pieczony budyń - sposób przygotowania:
Więcej ciekawych informacji znajdziesz na stronie głównej Gazeta.pl.