Kotlety warzywne to wspaniały pomysł na zużycie ponadprogramowej ilości ugotowanych warzyw. Ten nieskomplikowany przepis będzie genialnym rozwiązaniem na obiad. W ich przygotowaniu najważniejsze jest właściwe doprawienie potrawy - dodając odpowiednie zioła, sól i pieprz kotlety zdobędą charakter i wyjątkowy smak. Oto przepis, który pozostanie w waszych domach na zawsze.
Jeśli zostały wam warzywa ugotowane do sałatki jarzynowej, można z nich przyrządzić bardzo oryginalne danie, które zasmakuje każdemu. Kotlety warzywne nie są trudne w przygotowaniu, ale warto pamiętać o ich właściwym doprawieniu. Tylko tak można przyrządzić danie o wyśmienitym smaku.
Składniki:
Aby zrobić kotlety, wystarczy zblendować warzywa, doprawić je, formować i smażyć. Całość przygotowania może wam zająć kilkadziesiąt minut.
Przygotowanie:
Smacznego!
Więcej pysznych przepisów znajdziecie na Gazeta.pl