Parówki to produkt wysokoprzetworzony, a takich produktów nie powinniśmy jeść w nadmiarze. Czasem jednak można pozwolić sobie na odstępstwo i zjeść taki produkt. Warto jednak za każdym razem szukać parówek z jak najlepszym składem i dużą ilością mięsa. W marketach można znaleźć je bez problemu.
Natalia Maszkowska to blogerka i instagramerka, która w sieci, ale i w swoich książkach oraz ebookach chętnie dzieli się przepisami. Na Facebooku podzieliła się swoim przepisem na parówki w cieście naleśnikowym. Przygotowanie takiej propozycji okazuje się banalnie proste, a efekt jest zaskakujący. Czego potrzebujemy do przygotowania takich chrupiących i pysznych parówek? Sprawdźmy.
Składniki na ciasto naleśnikowe:
W komentarzach internauci podzielili się swoimi inspiracjami. Wielu z nich dodaje jeszcze pieczarki, paprykę oraz cebulę i wiele innych. Okazuje się, że ogranicza nas zatem wyłącznie wyobraźnia i to, co mamy w lodówce.
W domu robimy tak od 20 lat
- napisała jedna z internautek.
Sposób przygotowania: