Komentarze (72)
Magda Gessler radzi, jak ugotować dobrą zupę. Podpowiada, żeby nie kupować włoszczyzny
Zaloguj się
Pokaż wcześniejsze komentarze
  • wejsunek47

    Oceniono 2 razy 2

    mam odruch wymiotny kiedy widzę tego chamskiego prymitywa... czy GW musi reklamować taką wiochę?

  • a8ucewiczz

    Oceniono 8 razy 2

    "10 marchewek, 10 pietruszek, cztery selery, jedną kapustę włoską i cztery pory" to skład na wywar na dwa dni dla 4 osób? hahaha Pani Magdo proszę odstawić alkohol, bo zaczynasz Pani bredzić, w czym taką zupę ugotować, w wannie?

  • klm747

    Oceniono 1 raz 1

    nazwisko Gessler kojarzy mi się wyłącznie z oszustwami, wyłudzeniami i niezapłaconymi podatkami

  • klassa

    Oceniono 1 raz 1

    siedemdziesięcioletniaotłuszczonalalkabarbie

  • raknawspak

    Oceniono 3 razy 1

    Pierwszy blad to sluchanie swini

  • cah50

    Oceniono 3 razy 1

    Przestańcie pisać o tym mopie chociaż w Nowy Rok !!!!

  • junk92508

    Oceniono 1 raz 1

    Z tym że nikt nie robi jak Polacy to bzdura - w Europie Zachodniej rzeczywiscie zupy zanikly i nasze są lepsze ale na wschodzie Europy są świetne zupy na papryce lub takie same jak nasze...

    W Azji z zupami jest zupelny odjazd- do wyboru do koloru.. jadłem genialną tajską zupę krewetkową w której nic poza krewetkami nie rozpoznawałem...

  • czarek2851

    Oceniono 1 raz 1

    Ciekawe gdzie taka włoszczyzna za 6,49 PLN

  • shtalman

    Oceniono 3 razy 1

    Nie ma lepszej zupy niż tej z Gesslerowej doopy

  • kapitan_rzbik

    Oceniono 1 raz 1

    bzdury pioszecie. kilogra pieruszki 9zł , por też jakośtak gdzie my macie te 2zł? no chyba że żupa bez pieruszki i pora

  • aeromonas

    Oceniono 5 razy 1

    Zawsze kupuję warzywa na sztuki: 3 marchewki, 3 pietruszki, cały duży seler, por, 8-10 kartofli + czasem jeszcze burak i pasternak. Do zupy dodaję ugotowaną fasolę lub soczewicę, suszone pomidory, ostrą paprykę, a po ugotowaniu chlust oliwy i starty surowy czosnek + dużo natki już w misce. Pyszna pożywna i zdrowa zupa, oczywiście wegańska.

  • duda2016

    Oceniono 9 razy 1

    A jakie rady ma Pani Gessler co do niepłacenia czynszów za wynajem lokali w Warszawie?

  • brutalnaprawda

    Oceniono 7 razy 1

    Proszę Was....widok tej starszej ode mnie Pani....jakoś tak mnie "nieprzychylnie nastraja" ...szczególnie w piątek ...może przywołajcie z serwera te jej roznegliżowane zdjecia w basenie ?..."Internet nie zapomina" ...ja pomimo zaawansowanego wieku, również. Jak to leciało ;"chała jej na wieki" (czy może chwala?...w kazdym bądź razie nie róbcie z odwiedzających ten portal "wała" !

  • kacper2004

    Oceniono 3 razy 1

    Gwiazda! Trzymajcie mnie.

  • gadolinn

    0

    Dobra zupa musi być przede wszystkim taka duuuuża, wielka, ogromna.

  • olek_k11

    Oceniono 8 razy 0

    Ja polecam mrożoną włoszczyznę, paczka starcza na 2 garnki zupy. Mrożonki nie tracą wartości świeżych warzyw a robione są w sezonie więc z warzyw nie przechowywanych miesiącami. W składzie są : marchewka, pietruszka, seler i por, jak dla mnie w idealnych proporcjach i do tego pocięte na słupki idealne w zupie. Jak chcę tylko bulion to odcedzam warzywa i mam sam bulion warzywny.

  • deuz

    Oceniono 4 razy 0

    Jak na nia patrze i na te jej tluste loki to mi jesc sie odechciewa

  • bormanek

    Oceniono 6 razy 0

    ale szczujni nalazło, jak z nimi wygrać?argumentów nie słuchają.

  • melamed

    Oceniono 3 razy -1

    Ta baba kojarzy mi sie z koszernym,czyli niejadalnym.

  • carolina_reaper

    Oceniono 5 razy -1

    Wloszczyzna w polaczeniu z ta kuchara kojarzy mi sie z jej kudlami

  • sanczozlamanczo

    Oceniono 6 razy -2

    zamiast włoszczyzny proponuje funt sztucznych kłaków, te ze swojej głowy

  • swiroslaw_zbawiciel

    Oceniono 8 razy -2

    O kiedy Magda Ikonowicz, siostra TEGO Ikonowicza, zna się na gotowaniu?

  • fagusp

    Oceniono 4 razy -2

    Phi, zupę to każdy potrafi ugotować. Umiejętność jak nie zapłacić rachunku za hotel - to już wyższa szkoła jazdy. Może pani Magda uchyliłaby nam rąbka tajemnicy?

  • wlodzimierz.il

    Oceniono 3 razy -3

    >I mamy już najlepszą bazę do zupy, oczywiście bezmięsnej - mówi Gessler.

    Lewacy szykują się do zakazu jedzenia mięsa.

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX