Nakarmić Mistrza w WuWu barze - w roli głównej: Zbigniew Herbert

WuWu Bar to wyjątkowy lokal mieszczący się w historycznym praskim Koneserze. To nie tylko pyszna polska kuchnia, ogromny wybór wyśmienitych mocnych trunków i koktajli - ale także miejsce spotkań towarzyskich, imprez kulturalnych i różnorodnych inicjatyw artystycznych, które w połączeniu z wystrojem i niebanalnym designem, tworzą niepowtarzalny klimat i atmosferę.

Już w najbliższy piątek zaczniemy weekend z PRL-em, którego zwieńczeniem będzie kolejne spotkanie z cyklu Nakarmić Mistrza, podczas którego serwować będziemy przysmaki z tamtego okresu. Zwieńczeniem będzie pokaz filmów krótkometrażowych, które powstały na podstawie tekstów Zbigniewa Herberta, a następnie panel dyskusyjny przy wspólnym stole.

MENU PRL

mielonka wieprzowa z polskiej białej, słonecznik, kiszonki i marynaty Wuwu, sos tatarski 22 PLN

sałatka jarzynowa, majonez rydzowy, jajko 18 PLN

paprykarz Warszawski, wędzony pstrąg, pęczak, ketchup Wuwu, pieczywo 18 PLN


https://www.facebook.com/events/432087130913481/

Nakarmić Mistrza 25.03 godz. 19:00


Muzeum Polskiej Wódki/ WuWu Bar


Wstęp Bezpłatny


Pl. Konesera 1, Warszawa

WuWu barWuWu bar fot. materiały prasowe

Copyright © Agora SA