CHRUP'US - do chrupania dla całej rodziny. Nowość od Sokołowa - pierwsze chrupiące salami

Wyjątkowo chrupkie, z wysoką zawartością mięsa i o pysznym smaku. Takie są Salami Chips - pierwszy produkt w nowej linii CHRUP'US firmy Sokołów. To jedyne na rynku suszone powietrzem plasterki salami. Innowacyjna technologia zapewnia im unikalną teksturę, chrupkość i dodatkowo podkreśla wyraźny smak salami. CHRUP'US Salami Chips mają wysoką wartość odżywczą i są bezglutenowe. Świetnie się sprawdzą jako przekąska w wielu sytuacjach w ciągu całego dnia. Są dostępne w dwóch wersjach smakowych Classic i Chilli.

Na spacerze, na plaży, podczas rowerowej wycieczki czy na placu zabaw – dobrze mieć pod ręką smaczną i odżywczą przekąskę. Taką, która zaspokoi „mały głód” i pozwoli spędzić czas na zabawie i przyjemnościach, aż do czasu większego posiłku. Szczególnie w okresie wakacyjnym, gdy często przebywamy poza domem, małe przekąski okazują się niezwykle przydatne – i dla dzieci, i dla dorosłych. Wybór w asortymencie jest spory – jednak teraz Sokołów wprowadza przekąski mięsne w zupełnie nowej odsłonie.

CHRUP’US Salami Chips Sokołów swój wyjątkowy charakter zawdzięczają specjalnemu procesowi produkcji. W przeciwieństwie do dużej części dostępnych na rynku przekąsek, nie są smażone w tłuszczu, lecz suszone powietrzem. Dzięki temu przyjemnie chrupią podczas jedzenia, a zastosowana technologia dodatkowo podkreśla ich smak. Nie występują w tym przypadku niepożądane zmiany, które można zaobserwować w przypadku technologii opartej na smażeniu w tłuszczu.

CHRUP‘US Salami Chips to znakomita propozycja dla wszystkich dbających o odpowiednią wartość odżywczą. Wyróżnia je bardzo duża zawartość doskonałej jakości mięsa – to aż 246 g na 100 g produktu gotowego. Ważnym atutem jest też wysoka zawartość białka. Warto zaznaczyć, że chipsy CHRUP‘US są bezglutenowe. Dostępne są dwie wersje smakowe: CHRUP’US Salami Chips Klasyczne i CHRUP’US Salami Chips Chilli.