Karmelowy smak wiosny w wydaniu Huel!
Smak Słonego karmelu jest nowym smakiem dodanym do linii Huel Powder. Produkt jest w 100% wegański, z idealną równowagą białka, węglowodanów, błonnika i tłuszczów omega-3 i -6, których potrzebujemy na co dzień. -Cieszymy się, że możemy zaoferować szerszą gamę smaków, szczególnie w okresie, gdy ludzie świadomie starają się lepiej się odżywiać, a Huel może być tą jedną prostą zmianą, która ułatwi osiągnięcie swoich celów - zaznacza Julian Hearn, założyciel firmy Huel.
Niezależnie od tego, czy wybranym celem jest utrata wagi, zwiększenie masy mięśniowej, czy po prostu spożywanie większej ilości zdrowej żywności pochodzenia roślinnego, nowy smak może sprawić, że odżywianie będzie łatwiejsze niż kiedykolwiek.
Proszki Huel są produkowane przy użyciu zrównoważonych składników, takich jak białko grochu, siemię lniane, białko brązowego ryżu, słonecznik i kokos, które zapewniają doskonały profil aminokwasowy i dobrą równowagę niezbędnych tłuszczów. Preparat zawiera pro- i prebiotyki, a dodano do niego również kombuchę i ekstrakt z zielonej herbaty celem uzyskania dodatkowych naturalnych substancji odżywczych. Każde opakowanie zawiera 17 posiłków, których okres przydatności do spożycia wynosi 12 miesięcy. Używając tyle proszku, ile w danej chwili potrzebujesz przyczyniasz się do minimalizacji odpadów żywieniowych.
O Huel
Huel jest jedną z najszybciej rozwijających się marek żywieniowych na świecie, która w tym roku osiągnęła kamień milowy w postaci 150 milionów sprzedanych posiłków w 100 krajach na całym świecie. Oprócz posiłków w proszku, Huel oferuje również pełnowartościowe dania na ciepło w ramach niedawno wprowadzonej linii Hot & Savory, a także gotowe do spożycia napoje i przekąski w postaci batona, dzięki którym pełnowartościowe odżywianie jest szybkie, łatwe i przystępne cenowo.
Cena: od 5,51 zł za posiłek
-
Szyba od piekarnika - nie do doczyszczenia? Błąd. Jeden trik ułatwi zadanie
-
W ząbku czosnku pojawiły się zielone kiełki. Czy można go zjeść? Zdania są podzielone
-
Lagun nie taki straszny, jak go malują. Wystarczy mały skok w bok
-
Obierasz kiwi? Okazuje się, że być może od lat robisz to całkiem niepotrzebnie
-
Opakowanie po lodach za kilka tysięcy złotych? Produkt reklamowany przez youtuberów hitem sprzedaży
- Ser halloumi - jak smakuje majówka w klimacie greckiej kuchni?
- Grill na balkon: na jaki rodzaj urządzenia najlepiej się zdecydować?
- Grillowana cukinia- sprawdź lekkie propozycje na majówkę
- Grillowany bakłażan w domu i w ogrodzie. Jak go przygotować?
- Jeśli spałeś na lekcjach przyrody, nie masz szans. Wiesz, gdzie rosną te rośliny?