Wasa prezentuje ulubione przepisy Agnieszki Radwańskiej na zdrowe i lekkie przekąski

Trwa druga odsłona kampanii Wasa Wypełnij dzień smakiem! z udziałem ambasadorki marki. Agnieszka Radwańska - bo o niej mowa - na pierwszym miejscu stawia zbilansowaną dietę, a jednoczenie nie odmawia sobie zdrowych przyjemności. Produkty Wasa pokochała m.in. za bogactwo smaku tkwiące w ich naturalnych składnikach i brak zbędnych dodatków. Poniżej przedstawiamy łatwe do wykonania w domowym zaciszu jej ulubione przepisy na bazie pełnowartościowego pieczywa.

– Jako były sportowiec doskonale wiem, jak ważne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu jest zdrowe, regularne odżywianie. Zwracam uwagę na jakość i skład produktów, dlatego wybieram markę Wasa. Na co dzień często mamy mało czasu na przygotowanie posiłków dla siebie i rodziny. Jestem osobą aktywną, do tego mamą, potrzebuję więc produktów, które pozwolą mi szybko zrobić smaczne śniadanie lub przekąskę. Produkty marki Wasa z ulubionymi dodatkami są więc dla mnie idealnym rozwiązaniem – mówi Agnieszka Radwańska.

Poniżej przedstawiamy ulubione przepisy Agnieszki Radwańskiej na cztery pory roku, stworzone na bazie chrupkiego pieczywa WASA. Idealnie sprawdzą się jako pełnowartościowe śniadania, przekąski w trakcie zabieganego dnia, czy lekką kolację. Na przygotowanie ich wystarczy zaledwie kilka minut.

WIOSNA

Wasa z błonnikiem z pastą jajeczną, szczypiorkiem, zestami z marchwi i pieprzem

LATO

Wasa Żytnie Delikatess z kremowym serem śmietankowym, truskawkami, listkami mięty i miodem

JESIEŃ

Wasa Żytnie Delikatess z pieczoną dynią, oliwą z oliwek, listkami tymianku i czarnuszką

ZIMA

Wasa z błonnikiem z prażonym jabłkiem, cynamonem, miodem i pokruszonymi orzechami włoskimi