Wyjątkowa Kulinarna Uczta: Wielki Finał Autorskich Kolacji w Hotelu Bristol

Trzy kulinarne talenty, jeden czerwcowy wieczór i specjalnie skomponowane menu. Już 11 czerwca w Hotelu Bristol, a Luxury Collection Hotel, Warsaw odbędzie się Wielki Finał serii autorskich Kolacji na 6 rąk.

Szefowie Kuchni hoteli należących do Marriott International - Marek Soczewka z Sheraton Sopot, Marcin Sasin z Sheraton Grand Warsaw oraz Kamil Jabłoński z Hotelu Bristol zaprezentują swoje wyrafinowane kulinarne propozycje, przygotowane specjalnie na tę okazję.

Kulinarne trio powraca

Szefowie kuchni: Kamil, Marek i Marcin to trio, które oprócz wspólnej pasji do kulinariów oraz doświadczenia w branży hospitality, łączy również wieloletnia przyjaźń. Grande Finale to już trzecia i zarazem ostatnia kolacja z serii, którą szefowie organizują razem. To jednocześnie celebracja 15 lat doświadczeń oraz kulinarnych inspiracji.

„Te kolacje są powrotem do dawnych lat, kiedy pracowaliśmy w jednej restauracji, na jednej zmianie. Wracają wspomnienia, chwile, które razem przeżywaliśmy na początku swojej zawodowej ścieżki. Dziś – 15 lat później – pracujemy w różnych restauracjach, ale nadal łączy nas pasja do dobrych smaków i hotelarstwa" – mówi Kamil Jabłoński, który 11 czerwca zaprasza swoich kolegów do bristolowej kuchni.

Wieczór pełen smaków i opowieści

Wydarzenie rozpocznie aperitif by Moet na kameralnym patio hotelu-ikony, następnie na gości będzie czekać kolacja z cocktail pairingiem, przygotowanym przez zespół baru Lane’s. Tego wieczoru menu zbudowane będzie z połączenia doświadczeń oraz podróży każdego z trzech szefów kuchni. Dania wypełnią się smakami, ale również niesamowitymi historiami z licznych eskapad. Całość dopełni nastrojowa muzyka na żywo. Zapraszamy wszystkich miłośników kuchni do Hotelu Bristol już 11 czerwca o godz. 18:00. Informacje i rezerwacje: Bristol.Dining@luxurycollection.com

Materiał Promocyjny Public Relations Hotelu Bristol

Copyright © Gazeta.pl sp. z o.o.