Gazetka Lidl ważna od 16 marca 2020 roku - lidlowe ceny
Gazetka Lidl ważna od 16 marca 2020 roku - owoce i warzywa
Wśród owoców i warzyw znajdziemy:
- czerwone grapefruity po 4,79 zł/kg (20 proc. rabatu)
- maliny po 4,99 zł/opakowanie 125 g
- kiwi za 0,79 zł/szt. (20 proc. taniej)
- sałata lodowa jest w cenie 3,99 zł/szt.
Gazetka Lidl ważna od 16 marca 2020 roku - ceny mięsa
Ceny wybranych mięs:
- 9,69 zł (25 proc. taniej) - kurczak gospodarski
- 3,89 zł/opakowanie 200 g - metka tatarska lub cebulowa
- 2,99 zł/opakowanie 400 g - wątróbka z kurcząt
- 5,99 zł/opakowanie 150 g - tatar wołowy ekstra
- 6,99 zł/opakowanie 500 g - żołądki kacze
- 21,99 zł/kg - karkówka wołowa z rozbratlem
- 5,49 zł/opakowanie 500 g - promocja "Kup 3 i zapłać mniej" - mięso mielone wieprzowe z szynki (do wyczerpania zapasów)
- 5,49 zł/opakowanie 500 g - mięso mielone wieprzowe z łopatki
- 5,49 zł/opakowanie 500 g - mięso mielone z indyka
Gazetka Lidl ważna od 16 marca 2020 roku - na targu rybnym
Możemy teraz dostać takie gatunki ryb jak: świeża makrela (tusza) po 1,69 zł/100 g, świeży tuńczyk żółtopłetwy, świeży stek po 4,99 zł/100 g. Wśród mrożonych ryb znajdziemy w lidlowych cenach: mintaja (kostka z fileta) po 5,49 zł za opakowanie 400 g, mintaj w panierce kosztuje 7,99 zł/opakowanie 400 g, filet z mintaja bez skóry jest w cenie 14,99 zł/opakowanie 950 g. Wędzonego na zimno łososia norweskiego w plastrach kupimy za 17,99 zł/opakowanie 220 g, pasty rybne Lisner są do kupienia po 1,99 zł/opakowanie 80 g.
Gazetka Lidl ważna od 16 marca 2020 roku - wybrane produkty
W dziale nabiałowy lidlowe ceny obejmują ser salami Pilos, serek wiejski Pilos, jogurt pitny, sery topione Hochland, ser Kasztelan oraz twaróg półtłusty z polskiego mleka i śmietana 18 procent.
Wśród wyrobów wędliniarskich lidlowe ceny obejmują: wędzonkę krotoszyńską, parówki wieprzowe XXL marki Pikok, kiełbasę białą parzoną z cielęciną Deluxe, kiełbasę z szynki z cielęciną, serdelki z cielęciną oraz kabanosy z cielęciną.
-
Naleśniki i racuchy budyniowe to hit. Tym razem na budyniach zróbcie murzynka
-
Pierogi robi się nie tylko w Polsce. Jak wyglądają te z innych krajów? Sprawdź, czy znasz wszystkie
-
Co na obiad w piątek? Przepisy na kotlety bez mięsa
-
Desery jak za dawnych lat. Przypominamy receptury z babcinej kuchni
-
Gastronomia otworzy się po Wielkanocy? "Jest wstępna zgoda"
- Szagówki, tarcioki, szaraki czyli kluskowy atlas Polski
- Kobiety-rakiety polskiej gastronomii
- Jemy zdrowiej, a może przeciwnie? Co z gotowaniem i zakupami? Pandemia to masa zmian, ale... przywykliśmy
- Kampania promocyjna serków homogenizowanych OSM Piątnica
- Pizza z ananasem to profanacja? Jamie Oliver do swojej dodał winogrona. Fani w szoku