Babeczki z pomidorami i bazylią

Magda Duklas/Magazyn Kuchnia 09.03.2020 16:43
(brak ocen)
OCEŃ
Babeczki z pomidorami i bazylią
Babeczki z pomidorami i bazylią
Czas przygotowania do godziny
Poziom trudności średni
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (5 porcji)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1 / 3

Pomidory sparzamy, obieramy ze skórki, kroimy na pół, usuwamy pestki i siekamy.

2 / 3

Łączymy ser z bazylią i 2 łyżeczkami oliwy, doprawiamy solą i pieprzem. Kremem napełniamy babeczki.

3 / 3

Pomidory mieszamy z pozostałą oliwą, solimy i pieprzymy. Nakładamy niewielkie porcje na serowy krem i dekorujemy połówkami oliwek.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps