Chrupiące krewetki w ziołowej panierce z dipem z bryndzy

Tomek Woźniak/Magazyn Kuchnia 18.02.2020 17:21
(brak ocen)
OCEŃ
Chrupiące krewetki w ziołowej panierce z dipem z bryndzy
Chrupiące krewetki w ziołowej panierce z dipem z bryndzy
Czas przygotowania do 30 minut
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (2porcje)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1 / 4

Miksujemy wszystkie składniki na panierkę (tak aby pozostały małe grudki).

2 / 4

Krewetki dobrze osuszamy ręcznikiem papierowym i zanurzamy w roztrzepanym jajku, a następnie w panierce.

3 / 4

Podsmażamy na oliwie po 2 min z każdej strony.

4 / 4

Mieszamy dokładnie wszystkie składniki dipu i podajemy z krewetkami.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps
Copyright © Agora SA