Czerwona cebula z tymiankiem, miodem i octem balsamico

Tomek Woźniak/Magazyn Kuchnia 17.09.2020 17:01
(1 ocena)
OCEŃ
Czerwona cebula z tymiankiem, miodem i octem balsamico
Czerwona cebula z tymiankiem, miodem i octem balsamico
Czas przygotowania do 30 minut
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (4porcje)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Podsmażamy cebule na rozgrzanej patelni z 4-5 łyżkami oliwy. Gdy nabiorą złocistego koloru i zaczną się rozpadać, zmniejszamy ogień i dodajemy miód oraz ocet, mieszamy. Gdy sos zgęstnieje, zdejmujemy cebule z ognia i posypujemy je tymiankiem.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps
Copyright © Gazeta.pl sp. z o.o.