Delicje kasztanowo-imbirowe

Magazyn Kuchnia, 22.01.2020 16:28
(brak ocen)
OCEŃ
Delicje kasztanowo-imbirowe
Delicje kasztanowo-imbirowe
Czas przygotowania do godziny
Poziom trudności średni
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (8porcji)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Utrzeć żółtka z cukrem. Zmieszać następnie z puree z kasztanów, imbirem, cointreau i sokiem z cytryny. Dodać śmietankę i dokładnie wymieszać. Podawać schłodzone. Przysmak można przechowywać w lodówce przez 48 godzin.

Jest to zadziwiająco skuteczna kombinacja, zbyt bogata jednak, żeby ją spożywać w nadmiernych ilościach.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps
Copyright © Gazeta.pl sp. z o.o.