Filet z łososia z marchewką

Magazyn Kuchnia 27.12.2019 14:19
(brak ocen)
OCEŃ
Filet z łososia z marchewką
Filet z łososia z marchewką
Czas przygotowania do 30 minut
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (4porcje)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Filet z ryby myjemy i osuszamy, skrapiamy sokiem z cytryny, oprószamy solą i pieprzem. Marchew czyścimy i myjemy. Pory czyścimy, myjemy i kroimy w krążki. Tak przygotowane warzywa dusimy na rozgrzanym maśle.  Przyprawiamy je solą i pieprzem, podlewamy rosołem, dodajemy musztardę i dusimy ok. 10 minut. Na podduszonych warzywach układamy rybę i dusimy kolejne 10 minut. Przed podaniem możemy posypać natką.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps
Copyright © Gazeta.pl sp. z o.o.