Grillowana kukurydza z masłem ziołowym i parmezanem

Haps 25.11.2020 13:47
(brak ocen)
OCEŃ
Grillowana kukurydza z masłem ziołowym i parmezanem
Kto powiedział, że grillowana kukurydza może być tylko latem? Wykorzystaj patelnię grillową lub piekarnik i zafunduj sobie iście urlopowe doznania. Majówka w listopadzie? Czemu nie!
Czas przygotowania do 30 minut
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (3porcje)

VIDEO

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1 / 3

 

Zacznij od przygotowania ziołowego masła. Posiekaj zioła, zetrzyj czosnek i wymieszaj z miękkim masłem, dopraw solą oraz pieprzem i wymieszaj dokładnie.

2 / 3

Kukurydzę dopraw solą i pieprzem, po czym zgrilluj lub upiecz w piekarniku na opcji grill.

3 / 3

Gotową kukurydzę podawaj z masłem ziołowym i startym parmezanem.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps