Grillowane warzywa z serem kozim i tymiankiem

Tomek Woźniak, Magazyn Kuchnia 19.04.2021 16:27
(1 ocena)
OCEŃ
Grillowane warzywa z serem kozim i tymiankiem
Grillowane warzywa z serem kozim i tymiankiem
Czas przygotowania do godziny
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (4porcje)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1 / 2

Marchew i buraki obieramy i myjemy. Buraki i bakłażana kroimy w kostkę o boku 1 cm.

2 / 2

Z folii aluminiowej robimy sakiewki i zawijamy w nie warzywa oprószone tymiankiem. Układamy na grillu na 25 min. Przed podaniem posypujemy kawałkami sera koziego.

Rada: W ten sposób możemy upiec także paprykę, cukinię, szparagi, cebulę, kolbę kukurydzy, pomidory.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps