Jajeczka przepiórcze na białej sałatce

Magazyn Kuchnia 25.09.2020 16:49
(brak ocen)
OCEŃ
Jajeczka przepiórcze na białej sałatce
Jajeczka przepiórcze na białej sałatce
Czas przygotowania do godziny
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (4porcje)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1 / 3

Jajeczka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy.

2 / 3

Fetę kroimy w kostkę, odcedzone szparagi kroimy na kawałki, cebule - w piórka, rzodkiew i obrany ogórek ścieramy na tarce o grubych oczkach. 

3 / 3

Warzywa mieszamy z sosem przyrządzonym z podanych składników, wkładamy do salaterki, na nich rozkładamy fetę i przepiórcze jajeczka.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps
Copyright © Gazeta.pl sp. z o.o.