Kakaowiec z fasolą

Urszula Ostrowska/Magazyn Kuchnia 31.07.2020 13:58
(brak ocen)
OCEŃ
Kakaowiec z fasolą
Kakaowiec z fasolą
Czas przygotowania do 30 minut
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (6 porcji)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1 / 2

Fasolę odcedzamy, blendujemy. Dodajemy kolejno wszystkie składniki, bakalie na końcu i najlepiej ich nie blendować, tylko wymieszać ciasto delikatnie łyżką.

2 / 2

Ciasto wylewamy do małej keksówki wyłożonej pergaminem do pieczenia. Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 175-180 st. C (max). Pieczemy 35 minut (góra-dół). Pieczemy w standardowej keksówce lub malutkiej okrągłej formie. Polecam robić w podwójnej ilości, szybko znika. Przepis z bloga jemto.pl

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps