Kanapki z grillowanymi warzywami

Magazyn Kuchnia/Anna Wrońska 30.11.2020 12:02
(brak ocen)
OCEŃ
Kanapki z grillowanymi warzywami
Kanapki z grillowanymi warzywami
Czas przygotowania powyżej godziny
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (4porcje)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1 / 2

Papryki, grzyby i bakłażana posmaruj oliwą. Paprykę ułóż na grillu, piecz 2 minuty. Dodaj grzyby i bakłażany, grilluj 8-10 minut. Co jakiś czas odwracaj warzywa. Oprósz je solą i pieprzem, skrop octem balsamicznym.

2 / 2

Każdą kromkę posmaruj grubo twarożkiem. Na czterech kromkach poukładaj warzywa i listki bazylii przykryj pozostałymi czterema kromkami.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps
Copyright © Gazeta.pl sp. z o.o.