Krakersy na ząb

Tomek Woźniak/Magazyn Kuchnia 16.09.2020 13:35
(brak ocen)
OCEŃ
Krakersy na ząb
Krakersy na ząb
Czas przygotowania do 30 minut
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (4porcje)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1 / 2

Pomidorki przekrawamy w poprzek na połówki, skrapiamy oliwą, doprawiamy solą i pieprzem. Przekładamy je na blachę do pieczenia wyłożoną pergaminem, skrapiamy jeszcze oliwą i pieczemy na środkowej półce piekarnika przez 20-25 minut w temperaturze 180°C. 

2 / 2

Rozkładamy krakersy na desce lub półmisku. Na każdym kładziemy kawałek sera, mały kleks musztardy, listek bazylii i upieczony pomidorek. 

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps
Copyright © Gazeta.pl sp. z o.o.