Makaron z jabłkami

Magazyn Kuchnia 30.06.2020 13:21
(brak ocen)
OCEŃ
Makaron z jabłkami
Makaron z jabłkami
Czas przygotowania do 30 minut
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (6porcji)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1 / 2

Rozgrzej piekarnik do 170 st. C. Ugotuj makaron al dente, osącz na sitku, wymieszaj w misce z pozostałymi składnikami. Na końcu dodaj wanilię. Mieszaninę przełóż do natłuszczonej żaroodpornej formy, piecz 40 minut bez pokrywki. Potem przykryj kawałkiem folii aluminiowej i piecz jeszcze 20 minut.

2 / 2

Przestudź i pokrój na porcje. Podawaj z kwaśną śmietaną i owocami - najlepiej jagodowymi.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps