Makaron z sosem orzechowym

Tomek Woźniak/Magazyn Kuchnia 30.06.2020 15:35
(brak ocen)
OCEŃ
Makaron z sosem orzechowym
Makaron z sosem orzechowym
Czas przygotowania do 30 minut
Poziom trudności średni
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (4porcje)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1 / 3

Makaron gotujemy zgodnie z opisem na opakowaniu - powinien być al dente.

2 / 3

Miksujemy w blenderze wszystkie składniki sosu, tak aby powstała dość gęsta papka podobna do pesto.

3 / 3

Odcedzamy makaron, polewamy sosem, mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem. Makaron posypujemy pestkami granatu.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps
Copyright © Gazeta.pl sp. z o.o.