Papryki chilli con carne

Magazyn Kuchnia 04.08.2020 16:47
(brak ocen)
OCEŃ
Papryki chilli con carne
Papryki chilli con carne
Czas przygotowania do godziny
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (4porcje)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1 / 2

Robimy chilli con carne. Na oliwie szklimy cebulę z czosnkiem, dodajemy kumin i oregano. Wkładamy mięso oraz boczek i dusimy przez 15 min. Dodajemy sos sojowy i cukier, dusimy 2-3 min i wkładamy pomidory oraz fasolę. Gotujemy razem 5 minut.

2 / 2

Wymyte i oczyszczone z pestek papryki nadziewamy farszem i grillujemy 15 min.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps