Pomarańczowe tiramisu (Tiramisu all'arancio)

Tessa Capponi-Borawska, Magazyn Kuchnia 16.01.2020 16:33
(brak ocen)
OCEŃ
Pomarańczowe tiramisu (Tiramisu all'arancio)
Pomarańczowe tiramisu (Tiramisu all'arancio)
Czas przygotowania powyżej godziny
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Nie
Przygotowanie: powyżej godziny

Składniki (6porcji)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Biszkopty układamy w jednej warstwie w prostokątnym szklanym naczyniu i skrapiamy likierem. Jogurt ubijamy z cukrem, dodajemy sok i skórkę z pomarańczy. Mieszamy i wylewamy na biszkopty. Przykrywamy naczynie przezroczystą folią i wstawiamy do lodówki. Przed podaniem deser dekorujemy plastrami pomarańczy.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps
Copyright © Gazeta.pl sp. z o.o.