Składniki (1porcja)
-
Czosnek - 3-4 ząbkiOliwa - wedle uznaniaMajonez - 30 dagKeczup - 1/2 szklankiOrzechy laskowe - 10 dagSól - do smakuPieprz czarny mielony - do smakuCukier - do smaku
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Obrany i opłukany czosnek drobno kroimy, rozcieramy i podsmażamy na oliwie. Po wystudzeniu łączymy z majonezem, keczupem oraz startymi orzechami, doprawiamy solą, pieprzem i cukrem. Podajemy do mięs, ryb, jajek, warzyw, ryżu i kasz.
-
Zakupy
-
Wiadomości
-
Przepisy
-
Plotki
-
Kalkulatory
- Wirtualny alkomat
- Kalkulator opłacalności montażu instalacji LPG
- Mile na kilometry
- Kalkulator rozmiaru opon
- Kalkulator zużycia paliwa
- Kalkulator mocy
- Ile kalorii mają frytki?
- Przelicznik: centymetry (cm) i cale (in) na stopy (ft)
- Przelicz Nm na lb/ft i kGm
- Kalkulator mocy - przelicznik kW/KM. Sprawdź kalkulator online
- Kalkulator momentu obrotowego