Steki wzmacniane whiskey

Magazyn Kuchnia 04.08.2020 16:46
(brak ocen)
OCEŃ
Steki wzmacniane whiskey
Steki wzmacniane whiskey
Czas przygotowania powyżej godziny
Poziom trudności średni
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (4porcje)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1 / 2

Płuczemy i osuszamy mięso. Mieszamy składniki marynaty i polewamy nią steki. Odstawiamy na 4 godz. do lodówki.

2 / 2

Wyjmujemy steki z marynaty, zdejmujemy z nich listki majeranku, posypujemy pieprzem i układamy na mocno rozgrzanym grillu. Pieczemy po 3-4 min z każdej strony.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps
Copyright © Gazeta.pl sp. z o.o.