Sztuka mięsa w sosie chrzanowym

Magazyn Kuchnia/Ewa Wagner 27.01.2021 15:30
(brak ocen)
OCEŃ
Sztuka mięsa w sosie chrzanowym
Sztuka mięsa w sosie chrzanowym
Czas przygotowania powyżej godziny
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (4porcje)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1 / 2

Wołowinę możemy wcześniej zrumienić lub od razu włożyć do naczynia Crock-Pot. Obieramy wszystkie warzywa, kroimy w kostkę i dodajemy do naczynia z wołowiną. Dodajemy chrzan, wino, zielony pieprz, łyżkę soku z limonki, ziele angielskie i 250 ml wody. 

2 / 2

Gotujemy 8 godzin w wolnowarze Crock-Pot na poziomie HIGH. Dodajemy przyprawy i odrobinę śmietany do zagęszczenia. Podajemy z plastrami warzyw.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps
Copyright © Gazeta.pl sp. z o.o.