Zielona sałatka

Magazyn Kuchnia 20.05.2021 21:40
(brak ocen)
OCEŃ
Zielona sałatka
Zielona sałatka
Czas przygotowania do 30 minut
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (2porcje)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1 / 2

Szpinak umyj, osusz w ściereczce, pokrój i przełóż do salaterki. Orzechy posiekaj. Boczek pokrój w wąskie paseczki, podsmaż na patelni, ostudź i dodaj do szpinaku. 

2 / 2

Przygotuj sos: cebule obierz i pokrój w kostkę. Jogurt wymieszaj z oliwą oraz cebulą, przypraw solą i pieprzem. Szpinak polej sosem i posyp orzechami.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps
Copyright © Gazeta.pl sp. z o.o.