Dania mięsne
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Dolmadakia
Dolmadakia
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Kotleciki cielęce z borowikami
Kotleciki cielęce z borowikami
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Duszona jagnięcina
Duszona jagnięcina
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Jagnięce kotleciki z sosem
Jagnięce kotleciki z sosem
-
PRZEPIS
- 2,1
- łatwy
- do 30 minut
Wołowina po mongolsku (Mongolian beef)
Od lat znawcy kuchni na całym świecie spierają się o to, czy słynna wołowina po mongolsku faktycznie wywodzi się z Mongolii. Mówi się, że w rzeczywistości powstała na Tajwanie, ale do jej wynalezienia przyznają się również właściciele chińskich knajpek z USA. Znawcy są jednak zgodni co do jednego - jest to danie doskonałe w swej prostocie. I niezależnie od tego, skąd pochodzi, każdy, kto je zje, mówi w uniwersalnym języku każdego głodomora po prostu: "Mmm".
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Lazania z grzybami
Lazania z grzybami
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Kurczak w pomarańczach
Kurczak w pomarańczach
- Babka cytrynowa siostry Anastazji to niebo w gębie. Zniknie w dzień
- Soczysty schab na Wielkanoc zrobisz łatwo. Smaku nie da się zapomnieć
- Poznaj ten zawód! Lektor - Stara dobra szkoła pracy głosem. Rozmowa z Mirosławem Uttą lMATERIAŁ PROMOCYJNY
- Jak zredukować wodę w sosie? Wypróbuj ten prosty sposób
- Postaw ją na stole, a zostanie uznana za lepszą niż gyros
- Schab na ostatnią chwilę. Kruchy i soczysty, za sprawą przygotowania
- Robię najlepszy żurek na Wielkanoc w rodzinie. Nie zapominam o ważnym składniku - to rada babci Heli
- Koniec z opadającym sernikiem. Poznaj proste zasady oraz nowy przepis
- Zrobiłam perfekcyjną ćwikłę na Wielkanoc. Ostra tak, że łaskocze w mózg
- Ta biała kiełbasa zawsze gości u mnie na Wielkanoc. Jej sekretem jest sos
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Pasztet skandynawski z oliwkami
Pasztet skandynawski